DIRIGENT

Maria Haug er korets dirigent. Hun avløste Svein Arne Lindemark september 2012 som har dirigert fra 1998. Maria Haug har gjennomført forskjellige kurs relatert til piano interpretasjon både i Bulgaria og Nederland. Hun har master grad i kirkemusikk fra NMH og er dirigent for Kolbotnkoret, Enebakk blandakor og vikarierende dirigent for Oslo Choral selskap. Repertoaret til Odins Ravner består av egne arrangementer utarbeidet av vår dirigent. Repertoaret har stor underholdningsverdi og stor variasjon fra Ava Maria av Schubert til Tanta til Beate av Lillebjørn Nilsen.

CHRISTIANIA TREKKSPILLKLUBB

Odins Ravner har inngått et samarbeid med Christiania Trekkspillklubb høsten 2008. Trekkspillklubben har 11 aktive medlemmer med trekkspill og rytmeseksjon. De spiller opp til dansemusikk og holder seg mye til de gamle swinglåtene fra femtitallet og selvsagt beguiner, foxtrot, slowfox etc. Vi vil bruke trekkspillklubben i arrangement i årene som kommer.   

SISTE INDRE

Odins Ravner og kvartetten Siste Indre har inngått et samarbeid for å holde en konsert med Kor og Swingjazz i Grønland kirke i Oslo onsdag 10.03.2010. Siste Indre med Arild Berger (piano), Svein Briså (bass), Jan Thoresen (klarinett/sax) og Erik Wego (trommer) spiller mainstream swingjazz.

NORSK SANGERFORUM

Odins Ravner er medlem i Norsk Sangerforum fra 2006.   

BEATLESKORET til Fredrikstad

"Prosjektkoret" - bedre kjent som Beatleskoret i Fredrikstad startet opp høsten 2005 som et prosjekt ledet av Svein Arne Lindemark som også står for alle korarrangementene. Han er i dag korets dirigent. Koret synger acapella og består av 9 sangere. De synger bare Beatles - deres repertoar er rikholdig.